Bowling, Irland och Semlor

Hej bloggen!

I lördags så var Lisa, Fille, Amanda och jag en vända på Old Orchard för lite shopping och sen åkte vi vidare till Pinstripes för en trevlig middag och bowling runda! Det var väldigt mysigt där och god mat. Det enda som var dåligt var att de inte spelade någon musik inne på bowlingbanorna.. Vi hade iaf väldigt roligt!

Söndagen spenderade vi downtown med mer shopping och senare så skulle vi gå och kolla på våran kompisar när han och hans band skulle delta i "Battle of the bands" men vi avstod för vi fick veta att det var lite skumma människor där och det var även i södra Chicago vilket inte är det säkraste området att röra sig kring. Vi gick istället till en Irländsk Pub som Jossan brukar hänga på på söndagar för de har alltid live musik. Det var riktigt mysigt där och det kändes som att vi var i Europa. 

Idag är det fettisdagen och den har vi spenderat i Andersonville och ätit semlor! Mums mums! Det är alltid lika trevligt att åka dit för de som jobbar där som är svenskar uppskattar oss väldigt mycket och välkomnar alltid oss med öppna armar. 

 

~❤~

 
 

Kommentera inlägget här :