Spring break 1

Hej bloggen!

Förra veckan fick vi en lite skymt av våren i Chicago. Det firade vi med att Lisa kom hem från Maxico så jag och Felicia gjorde en liten överraskningsfest för henne. Vi tog även en väldigt lång promenad och avslutade det med froyo i solen och tjejmiddag med tacos dagen efter.

Mina två äldsta kids hade sitt spring break, det började bra med att det var ca 18C och sol! Vi har hängt i parken tillsammans med Lisas kids. Spelat fotboll, byggt flottar, lekt med Felicia och hennes hund, haft picknick, lekt på lekplatsen och mycket mer. Eftersom solen är så mycket starkare här än i Sverige känns det varmare och den tar såklart mer också. Jag och Felicia blev lite brända! Men vi hade en väldigt härlig dag. Under veckan har vi också hunnit med att ha oerhört många ripsticks race!

Värmen kom och gick som den lätt gör här i Chicago och det var några regniga dagar också så vi var på bio och såg "the Muppets" och vi hann också med att ta en vända till Sky High. Det är ett studsmatt-hus. Det fanns flera olika sektioner av mattor där man tex kunde spela spökboll, hoppa på väggarna, hoppa ner i kuddhav eller bara studsa runt. Vi var där tillsammans med Lisa, Felicia och deras barn såklart. Väldigt roligt!

 ~❤~

 

 
 
 
 

Kommentera inlägget här :