Resumé av helg och veckan!

Hej bloggen!

I helgen så var pojkarna hos oss och vi hade filmkväll, basketmatch, bowlingkalas och vi åkte skridskor. Det var väldigt mysigt att åka för vi hade nästan hela isbanan för oss själva. Det har varit så kallt nu se senaste dagarna så det var nog därför ingen annan ville åka. Det fanns en liten stuga vid isbanan man kunde gå och och sätta sig vid den öppna elden för att värma sig innan man begav sig ut på isen igen. Efteråt så gick vi in och drack varm choklad. Det var vi välförtjänta av efter att ha varit ute i kylan! 

I söndags så hade vi au pair möte på en barnstation där dom gick igenom bransäkerhet osv. Vi fick en rund tur bland bilarna och fick se hur det ser ut där dom vilar, pluggar, äter, sover osv. På kvällen så kom Fille hem till mig och vi kollade på Grammy galan. Det var ganska så mys, sen begav jag och Kathi oss ut i snö yran för att hämta upp Lisa och Lisa på flygplatsen efter deras semester. Överraskade Lisa med varm choklad och vi hade massor att prata om! Det har varit en väldigt mysig helg!

Skolorna var inställda både måndag och tisdag pga kylan.. Men det stoppade inte mig att åka till DMV och ta mig amerikanska körkort!! :D ÄNTLIGEN kan jag ut och köra själv och slippa vara beroende av alla andra!

Igår så bakade jag och Lisa massvis med kanelbullar inför hennes föredrag på sina barns skola om Sverige. Jag trodde aldrig att det skulle bli något av bullarna för det kändes som vi hade tagit död på jästen men dom blev faktiskt förvånansvärt goda med tanke på omständigheterna. Vi hann också med att börja boka lite flyg och hotell inför våran resmånad i augusti! Jag tog med några av kanelbullarna hem till min värdfamilj och det var verkligen en hit!

Snart är det ju dags för Valentines Day och det märks verkligen i butikerna runt om kring! Hoppas allt är bra med er där hemma, trotts att ni har snö så tror jag inte ni har behövt att gå ut i -30! ;) 

xx

 

~~

 

 
 
 
 
 
 

Bil-race

Hej bloggen!

Igår kom äntligen pojkarna hit och vi har haft det super kul! De är så fina och väluppfostrade så man behöver inte höja rösten eller ens bi arg. Det är så det ska vara. Denna veckan har jag även fått ett par skridskor så att jag och pojkarna kan ut och åka så fort det blir lite varmare. är tyvärr runt -20C så det är inte så roligt att vara ute..

Pojkarna har länge hållit på med att bygga bilar med cubs scout's gruppen dom är med i. Varje år så anordnar dom ett race för alla 8-10 åringar med dessa små bilar som de bygger ihop och designar själva. Det var en väldigt kul tillställning och jag blev oerhört förvånad över hur fin bilar det var. Henry hade gjort en pensil-car och Matthew hade gjort en pickle-car. De var super fina! De hade gjort allt själva! Graham är tyvärr för liten men han byggde en bil ändå trotts att han inte kunde delta i tävlingen, såklart så gjorde han en TMNT, hand favorit Leo. De hade fyra banor som bilarna körde på och mållinjen hade en fartkamera som tog tid på vilken bil som kom i mål först. Sjukt läckert för att vara en sådan här tävling. Det var kul att se och de små killarna stod och skrev konstant i över två timmar.. 

När det var prisutdelning så fick Henry en medalj för bäst design! Det förtjänade han verkligen!

Tråkigt nog så börjar jag bli sjuk så kan inte göra så kan inte ta användning av gymkortet jag fått och jag orkar inte med att göra så mycket över lag.. Jag hoppas detta går över till måndag så man kan börja den nya veckan med nya tag!

Godnatt x

 

~~

 

 alla bilar är byggna från en vanilg träkloss!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bio, brunch och glädje!

Hej bloggen! 

Denna helgen så flyttade jag in till min nya familj! Vi hade frukost tillsammans och sen kollade vi på ena pojkens basketmatch. Efter det så åkte pojkarna till sin mamma och jag ser dom igen på onsdag eftermiddag. Jag hade en väldigt trevlig kväll och middag tillsammans med min värdpappa och hans föräldrar sedan åkte jag till Old Orchard för att gå på bio med Fille, Madde, Amanda och Fanny. Vi såg American Hustle , den var väldigt bra! Sen åkte vi alla hem till mig och visa hur jag bodde och min värdpappa var väldigt intresserad av att träffa mina vänner. Det var värdigt trevligt och han uppskattade det väldigt mycket, klockan blev sent och vi alla åkte sedan vidare hem medan jag, Fille och Amanda åkte hem till Amanda för sleep over.

På söndagen så hade vi brunch downtown på ett väldigt amerikanskt ställe, Clark's. De har öppet 24/7 så är man sugen på pannkakor mitt i natten kan man åka dit! På eftermiddagen åkte jag och Fille hem igen. Farmor och farfar hade bjudit över Fille på middag hos oss så hon var med hela kvällen och lärde känna min värdfamilj lite bättre. När min värdpappa kom hem så berättade han att han även köpt en bil till mig idag så han och farfar åkte och hämtade den! 

Igår så gjorde vi lite små saker som är viktigt att ha som nummer, bank saker osv. Min värdpappa fixade även ett gymkort till mig så jag har en bra anledning till att lämna huset! Haha

Jag trivs väldigt bra och är väldigt glad över att jag hamnat i denna fina familjen. Nu längtar jag till onsdag så jag äntligen kan få träffa pojkarna igen! 

 

~❤~