THE COLOR RUN

HALLLÅ!!

 

Idag var vi uppe med tuppen! Tog på oss våra krigar kläder och joggade till tåget. Åkte in till stan och började vandra mot Soldier Field och THE COLOR RUN!! Vi gick nog i ca 40 minuter innan vi var framme och vi gick i ett himla fort tempo. Väl framme så mötte vi upp vårt svenska crew som vi skulle springa med. Det var en himla härlig stämning, solen sken, musiken pumpa på och alla var glada! SJUKT TAGGADE!! Det var en himla blandning av folk. 70 åringar till 2 åringar deltog i loppen. Många gick och många sprang, många var utklädda och till spexade! De små barnen blev antingen körda i vagn, gick med eller hade små kärror som dom blev dragna efter. Vi både sprang och gick. Jag sprang hela vägen, vilket var mitt mål. Var bara 5 km så det var inte så farligt! Men det kändes som typ 2. Hade as ball under hela loppet! Efter varje km så sprang vi in i en färgzon där det stod massa funktionärer och kasta/spruta färg på oss! SKIT KUL!! Vi sprang i en tunnel där det stod en DJ och dunka på med musik och massa lampor! När vi kom i mål så tog vi såklart massa foton och vi hade även färgkrig. Sen var det efterfest vid en scen där vi dansade och säng och hade färg explosions kalas! SÅ SJUUKT ROLIGT!!!! Det var även en bubbelmaskin så vi dansade runt bland alla bubblor. Jag vet inte om vi var värdelösa på att dansa eller vad det var men det var jätte många som stod och kollade på och, tog foton och filmade när vi höll på att tramsa! Efteråt så gick jag, Sandra och Felicia och åt på Subway där det var ett stort gäng med tyskar som också sprungit och sedan gick vi längs hela Michigan Ave. Snacka om att vi har fått motion idag! Det var så kul, trotts att vi hade blivit "färgavsprutade" så hade vi fortfarande väldigt mkt färg på oss, så när vi gick längs Michigan Ave så var det så många oms kollade, skrattade och la sköna kommentarer till oss!

 

 

Vi sa hejdå till Felicia som tog tåget hem och jag och Sandra gick till hennes hus. Vi duschade och försökte ta bort all färg så gott det gick sen åkte vi hem till mig. Visade mina små barn alla roliga foton och de kunde inte tro sina ögon och sen gick vi ner till mitt rum. Låg och snacka skit och vilade i ca 2 timmar sen gick vi ut här i mitt område och åt sushi <3 bästa sushistället i Chicago alltså och jag bor 500m meter där ifrån!! LOVE IT! Sen gick vi till Starucks och då blev jag bjuden på kaffe, tror det var för han i kassan kände igen mig eftersom jag hänger där så ofta ;) efter den trevligt kvällsfikan gick vi tillbaka till mig och min säng och låg och chillade lite till! GO SÖNDAG DETTA! Sen åkte Sandra hem och jag beslutade mig för att kanske sova..

 

GODNATT xx

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Don Jon

Godkväll bloggen!


Var skönt att jobba på förmiddag/eftermiddagen istället för på kvällen för en gång skull. Vi åt lunch, ritade och kolla film. Gött med helg för då får barnen chilla och göra lite vad dom vill. Jag har organiserat lite i garderoben igen och små städat lite på rummet. Ikväll ska jag träffa ett gäng av den svenska ligan och vi ska mysa till det på Starbucks!
Fick ett sms av Karoline att hon ville hänga lite downtown så åkte ner tidigare än planerat och hängde lite med henne. Sen mötte jag upp Sandra, Rebecca, Kai Bosse och Kristin. Tanken var ju att vi skulle hänga på Starbucks men blev ändrade planer. Vi skulle visst gå på bio istället och Felicia hade inte tid att komma förrän vid halv tolv. Så blev bio, såg DON JON. Trodde att det skulle vara en typ passionerad film eller något men det var rena motsatsen, det var en porr komedi.. Det som var snäppet roligare än filmen var att vi satt i en sjukt stor salong och den var nästan fullsatt.. HAHA! Undra om det var fler än jag som inte hade koll på vad filmen handla om.. Sen gick jag Sandra och Kai Bosse till Starbuck och hängde där innan vi körde till mig och hämtade Felicia på tåget och vidare hem till mig. Jag och Felicia provade våra outfits till morgondagens aktivitet: COLOR RUN! Är sjuuuuuuukt taggade!! Så vi måste sova nu, blir alltid så sent med Felicia...

Godnatt xx

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Battle of the year

Hejhopp!
De två senaste dygnen har jag varit ensam med barnen och farmor och farfar. Det var har roliga och avkopplande dagar. Dom haft haft full förtoende för mig och gått efter vad jag har gjort eller sagt. Vilket känns väldigt skönt eftersom jag "har ansvaret" nu när föräldrarna är på semester. 
Har kört och lämnar och hämtat på hockey, gymnastiklektion och skola. Mysigt och trevligt! Jag har det bra jag!
Igår så fyllde fina LISA 21!!! Woop woop! Åkte till henne i två timmar när jag var ledig under dagen och firade henne lite. Vi matade ankor i parken med hennes ena kid, syster, systerdotter och Felicia! Jag och Felicia hade köpt en söt liten present som vi uppfattade att Lisa tyckte både var roligt och söt! Lisa är ju väldigt in to pumpor så vi köpte lite olika pumpa saker..
Till middag hade vi pizza och Pearson envisade farfar att han ville ringa och beställa pizzorna. Han sprang iväg och kom sedan tillbaka och sa att han hade beställt. När vi gick och hämtade pizzorna blev vi chockade.. Han hade beställt två stycken stuffed pizza! Det är typisk Chicago pizza style! Den är super tjock och fylld med ost och väger ton. Han hade bestält två sånna i familjepizzor.. Vi åt inte ens en hel tillsammans.. Aja han var glad iaf!
När jag slutat så åkte jag till Felicia och Rebecca sen körde vi och träffa nägra hockeyspelare osm Rebecca träffat förra helgen och gick och såg "Battle of the year" med bla Chirs Brown och Josh Holloway. Hade blivit astaggas när jag såg den på trailer hemma men tråkigt nog så var den inte så bra.. Det var bra danso ch så men själv upplägget var lite drygt.. Men vi hade kul iaf och popcorn här är inte lika gott som hemma ;)
Sen körde vi hem, sov och sen var det upp för mig jobba! 
 
Godnatt x
 
p.s Jag och Felicia anmälde oss även till Color run som är på söndag, vi ska springa i ett team tillsammans med Rebecca och Kristin! TAGGA d.s
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nyttigt värre...