Bahamas ❤

Hej Bloggen!

 

I lördags  åkte Lise och jag på en mini semester till Bahamas. Jag har aldrig varit i Karibien förr så det var verkligen en härlig upplevelse. Vattnet var väldigt torkos blått, vita stränder överallt och det var massvis med palmer. De flesta husen och byggnaderna runt omkring var i härliga pastellfärger. allt var väldigt vackert och det var väldigt varmt. Det är inte så stor säsong på Bahamas nu i juni, juli och augusti för det är mycket regn och åskskurar. Vi fick oss lite sol och bad och även om det kom en skur så varade den i ca 30 minuter och det var varmt ändå så man kunde vara ute. Vi hägde mycket på hotellet och tog det mest lugnt men vi åkte downtown en kväll också och kollade runt lite. 

En av dagarna åkte vi ut till en lagun för att bada med delfiner. Det var jättehäftigt! Väldigt vackert. vi åkte dit med båt sen badade vi med en delfin i havet och inte i en pool vilket jag tycke var mycket häftigare. Vi fick klappa, mata, krama, puss, danska och kela med delfinen Shawn. Han var jätte fin och duktig. Jag är så glad att jag tog modet att göra detta trotts mina rädslor. Tack Lisa för att vi gjorde det här och tack till mig själv - är väldigt stolt!

 

~❤~

 
 
 
 
 
 
 

Sveriges National Dag

Hej Bloggen!

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord

Du tysta, Du glädjerika sköna!

Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,

Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna. 

Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna…..

 

Idag var det Sveriges national dag och den spenderades med volontär arbete på Winnetka childrens fare. Jag stod vid mini land och var ansvarig för fotbolls straffsparkar. Det var ganska kul men det var nog tack vara alla små söta barn som ställde upp för att göra sitt bästa att skjuta mål på ett helt öppet mål haha. Sen Gick jag dit igen när  min kids hade slutat skolan och gick runt med min lill kille medans de andra två sprang runt med sina kompisar. Det var en mysig tillställning och vädret var alldeles perfekt.

På kvällen gjorde Klara, Lisa Fille och jag oss redo för att äntra anderssonville och deras mindommar fest firande (lite tidigt kan man tycka med de hade slagit ihop det med national dagen). Vi hade verkligen klätt upp oss i Sveriges ära och vi fick verkligen mycket uppmärksamhet inne på fest området. Men som tur var så var det väldigt härlig och trevlig uppmärksamhet. Vi fick fina komplimanger och folk ville ta bilder med oss. Sen kom jossan också in och vi satte oss på en trevligt ”svensk” bar och hade ett bra avslut på kvällen. När vi skulle gå hem så gick vi en liten sväng inom en klubb som visade sig vara e gay club MEN ingen var på dansgolvet… Så vi 5 började dansa och det slutade med att alla blev smittade av våran energi och det slutade med att hela golvet gunga1 Kanon kväll kunde inte blivit bättre. Nu ska jag sova för att bege med mot nya äventyr tidigt imorgon bitti!

 Godnatt 

 ~❤~

ps. fler blider kommer senare

 
 
 
 

10 månader

Hej Bloggen!

Idag var det 10 månader sedan jag lämnade Sverige och begav mig på mitt äventyr här på andra sidan Atlanten. Det känns helt galet! Idag var det också min värdpappas födelsedag så vi hade fullt med överraskningar planerat för honom! Min lillkille hade bestämt redan igår att han ville överraska sin pappa med ett baseball kalas - Chicago Cubs. Inte nog med det så fick jag även ett sms innan läggdags att han (min värdpappa då) köpt biljetter inför dagens Cubs match! Snacka om perfect tajming. Så idag har jag och lillkillen fixat och donat för kalaset - bakat tårta, blåst upp ballonger, slagit in presenter, gjort plakat m.m. Vi han också ta en vända till parken så han fick leka av sig med en kompis och äta glass - glassen var dessutom gratis bara för vi inte hade kontanter! Mot eftermiddagen när de andra två killarna kom hem så gjorde vi den sista myntningen innan vi begav oss mot Wrigley Field och Cubs matchen! Det var perfekt väder för match - strålande sol och perfekt temperatur! Dessutom var det en jämn match som vi även tog hem. Väl hemma igen så blev min värdpappa riktigt över raskas av allt vi fixat med under dagen och det slutade med att vi satt runt matbordet och åt tårta 11 på natten. Jag är mindre glad att jag är den som ska få upp boysen imorgon bitti innan skolan….

 

Godnatt 

 

~~