Kvalitétstid :)

God kväll :)
Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag åker och jag kan säga att det märks verkligen. Jag känner knappt igen mig själv, är hyper hela tiden! Sova det är inget jag varken kan eller verkar känna till! Det är även konstant fjärils race i min mage! Men jag är sjukt taggad!!! :D undra bara hur det kommer när det väl är dags..
idag har jag iallafall gjort klart de sista ärendena inför resan. Jag har även hämtat ut mitt saknade halsband som jag blev av med i Göteborg för två veckor sedan.. Igår när jag städade blev jag överlycklig när jag hittade min gamla favorit mössa som jag fick när jag var ett (??) och det sjuka är att den passar perfekt idag!!! Så den måste jag ju bara ha med mig till Chicago :D
Kvällen avslutades med gocart i Malmö med min älskling, syster och bror! Det var riktigt kul och speciellt att göra något alla tre syskon, det var väldigt länge sedan sist!  Nu sitter jag parkerad i soffan och glor på Xmen på 6an iklädd ansiktsmask, en bra avrundning på denna dagen!
 
 Hej hopp o fortsatt trevlig kväll :*
 
 
 
 

Börjar få kläm på det här..?

Hej!
Nu när jag har kollat runt lite och (tror att jag) börjar få lite koll på hur det här med bloggande fungerar så har jag äntligen lyckats få min egna header! (SJUKT STOLT) Jag kommer som sagt att skriva om mitt äventyr som Au Pair här på bloggen så gott jag kan. Jag är helt ny i denna värld men jag hoppas att jag kommer få kläm på det mer efter hand :) Eftersom jag inte är den bästa på att skriva så kommer jag nog att fylla bloggen med mycket bilder! Hoppas att det blir ett nöje för er att läsa occh följa min resa :) 9 dagar kvar!!!!
Ha en bra kväll!

10 dagar kvar!?!?!

 
Nu är det bara 10 dagar till jag beger mig mot Köpenhamn och Kastrup för att börja mitt  Au pair äventyr i "the greatest country" - USA!!?! 
Jag är väldigt spänd och nervös men så sjukt taggad! 
Det är bara att jag ska ta tag i mig själv och börja packa snart för det är ju en del att planera, jag ska ju trotts allt vara borta i ett år.. Förhoppningsvis har jag kommit igång med packningen så den är tillstörstadels klar till slutet av helgen, men jag får se hur det kommer att gå.. 
Ikväll ska jag iallafall på en (förtidig) kräftskiva eftersom jag inte hinner gå på någon sådan innan jag åker! Hoppas att det kommer gå bra, det är ju trotts allt bara juli! ;)